PRIVREDA www.RADjEVINA.co.yu
Start | Geografski Prikaz | Foto Vodič | Privreda | Turizam | Sport | Mapa
Radjevina OnLie
 
PRIVREDA
Oovde može biti vaša reklama!

Privreda opštine Krupanj zapošljava oko 4.000 radnika. Dve trećine stanovništva opštine se bavi poljoprivredom, pa je otud poljoprivreda glavna privredna grana i okosnica razvoja opštine. Obzirom na izuzetne prirodne lepote, turizam predstvlja oslonac nešeg razvoja. Industrijski razvoj opštine je išao i dalje će biti, u pravcu razvoja relativno čistih privrednih kapaciteta. Čista i nezagađena životna sredina, naša je komparativna prednost. Miće mo biti izuzetno zahvalni, ako uz sve to doprinesete da ovaj kraj zemlje Srbije krene korak napred u pravcu još bržeg razvoja. Spisak svih organizacija sortiranih po vrsti delatnosti :
 
PROIZVODNjA ZEMLjORADNIČKE ZADRUGE TURIZAM
TRGOVINA PROMET I USLUGE UGOSTITELjSTVO
EKSPLOATACIJA PRERADA GRAĐEVINA

U potrazi za određenim proizvodima i drugim informacijama vezanih za našu privredu koristite pretraživač :

Pretraži privredu

Unesite reč (npr. tekstil):


Pretrazi te prezentaciju

Kliknite ovde za spisak privrednih orgnizacija opštine Krupanj :
USKORO RADjEVINA ON-LINE SHOP

 

Proizvodnja

 Deoničarsko društvo za proizvodnju tekstila i konfekcije sa p.o.
 "KRUPANJKA" Krupanj

"KRUPANjKA" posluje u sastavu Holding preduzeća "Viskoza" Loznica. Raspolaže savremenom opremom za proivodnju tkanina i konfekcije. Fabrika je osnovana 1964. godine a sa proizvodnjom počela 1965. god. Trenutno zapošljava 820 radnika. Fabrika je izvozno orjentisana a od ukupne proizvodnje izvozi se oko 2/3 a 1/3 realizuje se na domaćem tržištu. Izvoz tkanine i konfekcije se odvija u zemlje Evropske zajednice, a najveći kupci su iz Italije i Nemačke.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Društveno preduzeće "SOKO GRAD" Pozamanterija Krupanj

Društveno preduzeće "Soko Grad" pozamanterija Krupanj, osnovano je 1963. godine, najpre kao pogo "Viskoze" Loznica pod nazivom "Pozamanterija" Krupanj. Osnovna delatnos preduzeća je bila proizvodnja pozamanterijskih proizvoda lastiša i trake za zavese. Oktobra meseca 1969. godine "Pozamanterija" se izdvaja u samostalno preduzeće sa sedištem u Krupnju. Danas koristeći  savremenu tehnologiju, pored svih vrsta lastiša,proizvodi se : sve vrste sportskih i zaštitnih mreža, pertle, štrikovi za veš, padobranska užad, ukrasne čipke, ribarske pletenice, zavoji itd. Preduzeće zapošljava 162 radnika. Proizvodni kapaciteti omogućavaju mnogo veću proizvodnju, a potencijalni kupci si sva preduzeća koja se bave konfekcijskom proizvodnjom, izradom padobrana, sportske ekipe, kamperi itd.
"Dođite da se dogovorimo"

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Preduzeće "KARTONKA" D.O.O. Krupanj

Preduzeće "Kartonka" Krupanj, osnovano je 1974. god. a zapošljava 90 radnika. Osnovna delatnost preduzeća je : proizvodnja svih vrsta kartonskih kutija, složive kartonske kutije, štampane i neštampane kutije, cilindrične kartonske cevke, konusne cevke za konac i prediva, kartonski bušeni ulošci i druga ambalaža od papira, kartona i lepenki. Kapacitet proizvodnog pogona je oko 2200 tone kartonske ambalaže i oko 250 t papirnih cevki za tekstilnu industriju. Preduzeće ima slobodnih kapaciteta, spremno je za prilagođavanje svim zahtevima kupca. Spremno je za proizvodnju manjih i većih serija, baš onako kako zahteva kupac.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Radna jedinica "KONTAKTNA SOČIVA" Krupanj

Radna zajednica "Kontaktna sočiva", posluje u sastavu Društvenog preduzeća "OPTIKA" Beograd.  Bavi se proizvodnjom tvrdih (PMMA), gas propusnih (GP) i mekih kontaktinih sočiva (38%), po najsavremenijoj svetskoj tehnologiji. Kapcitet proizvodnje je 150 komada kontaktnih sočiva dnevno. Zapošljava 16 radnika. Imajući u vidu da je radna jedinica spremna za proizvodnju kaja prevazilazi sadašnje potražnje kupaca, očekujemo poslovne partnere.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Zanatska radnja "BAMIT" Krupanj

Radnja je registrovana za izradu plastične galanterije za građevinsku stolariju, kvake za vrata sa štitom, ručice za prozor (olifne), ručice za prozor male (poluolifne), držači za kapke. Pored ovoga radimo i drugu plastičnu galanteriju po narudžbini. Za svu galanteriju mogućje izbor boja po ukusu kupca.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Ugostiteljstvo

 Samostalna ugostiteljska radnja "PETROVIĆ MILOVAN" Krasava

U Krasavi, na putu Krupanj-Zavlaka, na udaljenosti od 9 km od Krupnja, zaustavite se i odmorite u lepom ambijentu restorana prijatnom za odmor i osveženje. Vredni vlasnici restorana će vas uslužiti ukusnim jagnjećim pečenjem i proizvodima ovog kraja. Bićete zadovoljni, a sigurni smoda ćete doći ponovo. Pripremamo poslovne ručkove po narudžbini.

 
[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Ugostiteljsko trgovinsko preduzeće "TURISTIČKI DOM" Krupanj

Restoran "Rađevac" u Krupnju, na izuzetno lepom mestu, raspolaže kuhinjom u kojoj se sprema kvalitetna hrana. Cene pristupačne usluga na nivou. U separeu restorana nudimo mogućnost organizacije poslovnih ručkova.

 

  
[ POVRATAK NA POČETAK ]

Građevina


 Društveno građevinsko preduzeće "RAĐEVINA" Krupanj

Osnovna delatnost preduzeća je građevinartsvo, oblast nisko i visokogradnja. Preduzeće zapošljava 80 radnika. Poseduje sopstvenu betonsku bazu, u kojoj se pored gotovog betona proizvodi sve vrste ivičnjka za trotoare. U dosadašnjem radu preduzeće je učestvovalo u gradnji svih vrsta stambenih i industrijskih objekata, školskih objekata, sportskih hala. koristeći sopstvenu građevinsku mehanizaciju i transportna sredstva, "Rađevina" je gradila i spremna je za gradnju puteva, mostova manjih raspona i drugih objekata putne privreda. U sopstvenom pogonu za izradu građevinske stolarije, proizvode se sve vrste stolarije, plakara, drvenih kuća i baraka.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Preduzeće za promet,proizvodnju i usluge "ÐUKANOVIĆ-CO" D.O.O. Krupanj

Preduzeće osnovano je 1991. god. a osnovne daelatnosti preduzeća su : izrada građevinskog materijala, izrada građevinskih objekata, promet građevinskim materijalom. Preduzeća je spremno za sve oblike saradnje u oblasti građevinstva. Posebno treba istaći visok nivo u delu projektovanja i uređenja poslovnih prostorija, ugostiteljskih objekata i stanova.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Eksploatacija

 Preduzeće za eksploataciju kamena "GAJIĆ STENA" D.O.O. Zavlaka

Preduzeće je osnovano 1.7.1987. god. i zapošljava 85 radnika a sedište preduzeća je u Krupnju. Osnovna delatnost preduzeća je prerada kamena kalcijum-karbonata (krečnjaka). Rudnik krečnjaka se nalazi na lokaciji Zavlaka. Na traci za mlevenje krečnjaka, proizvode se sve vrste krečnjačkih agregata potrebnih šećeranama, za nasipanje pruga i puteva, kao i asfaltne baze. Ostvarena je izuzetno dobra poslovna saradnja sa "Šećeranom" Sremska Mitrovica, DVP "Loznica", Preduzeće za puteve "Valjevo", JKP "Osečina","Vojvodina-put", "Bačka-put" Novi Sad, Direkcija za puteve Šabac itd. Preduzeće "Gajić Stena" svu svoju proizvodnju prevozi sopstvenim vozilima. Registrovani su za prevoz robe u drumskom saobraćaju i prevoz putnika. Pored ovog pružaju se usluge bušenja i minarskih radova za druga pravna i fizička lica. Sopstvenom mehanizacijom izvodi usluge izgradnje puteva i nasipa. U napuštenoj rudničkoj jami proizvodi i prerađuje šampinjone.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Preduzeće za preradu drveta i eksploataciju fluorita i granita 
 "DRVO-FLOURIT" D.O.O.Krupanj

Preduzeće je ranije poslovalo pod nazivom "26. septembar" Krupanj. Osnovna delatno je proiyvodnja parene građe koja se izvozi u Italiju, Grčku, Egipat, Izrael itd. Proizvodi se rezana građa i elementi, uglavnom od bukve, izuzetno dobrog kvaliteta, kakve je malo u Evropi. Pored rezane građe preduzeće proizvodi : građevinsku stolariju , parket, sve vrste drvene ambalaže (palete,sanduci). Drvena ambalaža se proizvodi uglavnom za poznate kupce : "Petrohemija" Pančevo, "Krušik-Akumulatori" Valjevo, "Zorka-nemetali" Šabac itd. 
U svom sastavu ima Rudnik kalcijum-flourita "Ravnaja", u kome su overene rezerve oko 1.000.000 tona rude. Kalcijum-fluorit je strateška sirovina koja ima široku namenu u proizvodnji mnogih proizvoda, počev od paste za zube pa do reketnog goriva i laserske tehnologije. Nezamisliva je proizvodnja čelika visokog kvaliteta bez flourita, kao i proizvodnja akumulatora. 
"Drvo-Florit" Krpupanj, očekuje partnere koji će zajednički ulagati u ovaj visoko profitabilni program. Pored ovoga na području planine Boranjam završena su istraživanja, overene rezerve, otvorena probna etaža i završna probna proizvodnja , rudnika ukrasnog kamena GRANODIORITA. Ovaj izuzetno vredan i redak ukrasni kamen je u probnoj proizvodnji ugrađen u Geneksov poslovni centar u Beogradu. Rezerve granodiorita su praktično neograničene , jer 60 km² Boranje leži na ovom mineralu. Preduzeće je spremno za sve vrste zajedničkog ulaganja, kako bi se rudnik otvorio i eksploatacija započela. Potecijalni partneri, dođite. Imamo dobre programe u koje vredi uložiti. Profit je zagarantovan. Radovaćemo se zajedno zajedničkom uspehu.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Šum.gazdinstvo "BORANJA" Šumska uprava Krupanj

Šumsko gazdinstvo "Boranja" se bavi uzgojem i eksploatacijom šuma na području opštine Krupanj i šire. Vredne drvoseče Rađevine godišnje odseku 8.000 kubnih metara trupaca, a uz to se izreže i proda 12.000 prostornih metara ogrevnog drveta. Pored eksploatacije šuma, "Boranja" ima obavezu da godišnje pošumi 5-10 hektara šume i šumskih goleti. Veliko šumsko pronstranstvo, izuzetan reljef i klimatski uslovi, pogoduju uzgoju lovne divljači. Šumsko gazdinstvo planira formiranje lovišta za visoku divljač: jelene, lopatare, srne, divlje svinje i dr. To će biti dobra osnova za razvoj lovnog turizma u ovom kraju. Pored ovoga u Tronoši s gaji gljiva bukobača, čija je godišnja proizvodnja 3-5 tona ove kvalitetne gljive.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Zemljoradničke zadruge

 Zemljoradnička Zadruga "JEDINSTVO" Krupanj

ZZ "Jedinstvo" Krupanj osnovano je 1956. god. Dugim nizom godina bila je osnovni nosilac organizacije poljoprivredne proizvodnje na većem delu opštine. Ima zaokružen ciklus sopstvene proizvodnje, otkupa poljoprivrednih proizvoda do prerade istih. Delatnost zadruge je sopstvena proizvodnja semenskog i  markantilnog krompira, semnskog ovasa i semenskih trava. Zadruga se bavi i otkupom svih vrsta poljoprivrednih proizvoda, drvnih sortimenata, otkupa stoke, lekovitog bilja i šumskih plodova. Zadruga raspolaže se preradnim kapacitetima, i to :

1. Hladnjača kapaciteta 1.500 tona
2. Sušarama za sušenje korenasto-krtolastog povrća i šljiva
3. Skladište za markatilni krompir 2.000 tona
4. Podno skladište 2.000 m²
5. Liniju za tehnički pregled putničkih i teretnih vozila

U toku sezone Zadruga zamrzne i preradi 1.200 tona maline , 100 tona kupine, 200 tona šljive. Stručna služba zadruge je osposobljena za pružanje kvalitetne pomoći zemljoradnicima na području na kojem posluje.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Zemljoradnička zadruga "ZAVLAKA" Zavlaka

Osnovana je 1946. god. Prošla je kroz nekoliko reorganizacija ali je uvek bila oslonac i organizator poljoprivredne proizvodnje u prostoru Donje Rađevine, u mesnim zajednicama : Zavlaka, Brezovice, Cvetulja, Krasava, Mojković i Ravnaja. Njena organizacija je zasnovana na principu zadrugarstva i broji 96 zadrugara, a uspešno srađuje sa još oko 1.500 kooperanata. Zapošljava 70 radnika. ZZ "Zavlaka" raspolaže sledećim kapacitetima :
Sušaru za šljivu kapaciteta 10 tona/dan , mini hladnjača za jagodičasto voće 8 tona, mešaona stočne hrane kapaciteta 1.500 kg/h, farma za tovljenje goveda kapaciteta 600 tovljenika godišnje. Zadruga ima sopstvenu ekonomiju. Na području poslovanja vrši otkup svih poljoprivrednih proizvoda i mleka.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Trgovina

 Trgovinsko Preduzeće "KRUPANJ" Krupanj

Trgovinsko preduzeće "Krupanj" registrovano je za : trgovinu na malo prehrambenim i neprehrambenim proizvodima, trgovinu na malo mešovitom robom, trgovinu na malo vozilima, trgovinu na veliko, spoljnu trgovinu. U sopstvenom vlasništvu ima 30 prodajnih objekata, sa ukupnom površinom 2040 m² poslovnog prostora. Ima magacin prostora od 300 m² i vozni park, mrežom prodavnica pokriva skoro celo područje opštine Krupanj. Zapošljava 150 radnika.

POVRATAK NA POČETAK

 Društveno preduzeće "7. JULI" Krupanj

Preduzeće obavlja sve vrste trgovine na malo i veliko. U 11 prodavnica na području Krupnja i mesnih zajednica na selu, nudi kupcima široku lepezu proizvoda prehrane, konditorskih proizvoda, alkoholnih i bezalkoholnih pića,kućne hemije. Proizvodi su izuzetno kvalitetni sa popularnom cenom. U saradnji sa ZZ "Jedinstvo" Krupanj, posebno vodi brigu o snadbevanju seoskih područja.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Prerada

 Preduzeće za preradu metala i nemetala "26. SEPTEMBAR-METAL" D.O.O. Krupanj

Preduzeće "26. Septembar-Metal" iz Krupnja, je jedno od najstarijih na području opštine. Osnovano je 1954. god. najpre kao pogon za preradu drveta, drvne ambalaže i preradu kamena granita. Izuzetnim angažovanjem sopstvenog kadra, osvojena je tehnologija prerade metala. U preduzeću zapošljeno je 100 radnika dobre kvalifikacione struke. Preduzeće danas proizvodi : sve vrste  metalnih okova za građevinsku stolariju, autotraktorske delove za ugradnju, akumulatorske kalemove, bakelitne kugle, polove za akumulatore, sve vrste kovnih, livenih i presovanih proizvoda od obojenih metala za potrebe automobilske industrije, poljoprivrednih mašina i akumulatora. Preduzeće je razvilo pogon za galvansku zaštitu metala (cinkovanje, nikolvanje i poolovljavanje). Pored ovog pružaju se sve vrste bravarskih usluga i usluga mašinske obrade. Preduzeće razvilo je izuzetno dobre kooperative sa velikim sistemima za proizvodnju poljoprivrednih mašina, automobila i akumulatora, proizvodeći delove za prvu ugradnju, a to su : IMT - Beograd, IMP - Beograd, "ZMAJ" Zemun, FAP - Priboj, "Zastava" Kragujevac, "Krušik-Akumulatori" Valjevo. Preduzeće se brzo prilagođava potrebama kupaca i spremno je za sve oblike saradnje.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Privatno preduzeće "BURDA" Krupanj

Preduzeće "Burda" Krupanj registrovano za preradu i promet rezane građe, građevinske stolarije i druge mešovite robe. Preduzeće ima sopstvenu pilanu za rezanje tvrdih i mekih lišćera, parionicu za parenje rezane građe i pogon za izradu građevinske stolarije.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Turizam

 Preduzeće za promet, turizam i ugostiteljstvo "BORAC" Krupanj

Preduzeće je osnovano 1954. godine izgradnjom hotela "Borac" čiji je investitor bio Savez udruženja boraca opštine Krupanj. Hotel "Borac" je hotel B kategorije koji raspolaže sa 42 sobe i 78 ležaja. U hotelu postoji sala za svečani prijem gostiju, sala za poslovne prijeme i banket sala. Krupanj sa okolinom predstavlja izuzetno pogodnu sredinu za razvoj turizma. Blizina kulturno-istorijskih iz dalje i bliže prošlosti kao što su : Mačkov Kamen, Tršić, Cer, Bela Crkva, Stolice, pruža uslove da se gostima ponudi bogat sadržaj, dnevni i poludnevni izlet. Čist vazduh, nezagađena voda i zdrava hrana, su komparativne prednosti naše turističke ponude. Specifična klima ovog kraja, sveže noći u najtoplijim letnjim danima, pruža idelne uslove za one koji ne vole sparne noći, kao i za sportiste.U blizini hotela nalaze se tri travnata fudbalska igrališta, tereni za male sportove pod otvorenim nebom, Sporska hala u kojoj se mogu obavljati pripreme i odigrati utakmice svoh disciplina malih sportova. Hala u sastavu ima teretanu. Odmah uz hotel je otvoren bazen za kupanje. Divan Dom Kulture pruža mogućnosti korišćenja njegovih usluga, mogu se organizovati sve kulturne manifestacije i kongresni turizam. Prednost turističke ponude našeg podnevlja ogleda se u većoj poseti sportskih ekipa i đačkih ekskurzija. Zimski klimatski uslovi pogoduju razvoju zimskog turizma. Preduzeće raspolaže ski-liftom na Mačkovom Kamenu, udaljenom od Krupnja 10 km. Tereni pod ski-liftom su izuzetno povoljni za sankanje za najmlađe turiste. Preduzeće "Borac" Krupanj, nekoliko godina unazad uspešno organizuje letovanje u Budvi, u objektima sezobskog karaktera kapaciteta 160 ležaja. 
KO U RAĐEVINU JEDNOM DOĐE, POSTAJE REDOVAN NAŠ GOST.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

Promet i usluge

 Preduzeće za promet,proizvodnju i usluge "SOKO TRADE" D.O.O. Krupanj

Osnovna delatnost preduzeća je : promet građevinskog materijala, otkup i promet šumskih proizvoda, ogravnog drveta i drugih drvnih asortimana, otkup i promet poljoprivrednih proizvoda. Preduzeće ima izuzetno lep i atraktivan kafe bar "Magnolija", u kojem ćete biti prijatno iznenađeni enterijerom. Reklo bi pravi kutak za odmor i uživanje. Osoblje će vas usluđiti ukusnom hranom i poslasticama.

 
[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Preduzeće za promet, proizvodnjui usluge sa p.o. "MN" Loznica

LOZNICA Telfaks : 015/89-843, 89-745, 89-813

ZAVLAKA Telefaks : 015/692-111, 692-127, 85-303

Bezniska pumpa ZAVLAKA Vlasnik : Marko Nešić

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Preduzeće za promet, proizvodnju i usluge "PRODEKS" D.O.O. Krupanj

Osnovna delatnost preduzeća je : 
- otkup i promet poljoprivrednih proizvoda, voća i povrća 
- otkup i promet šumskih proizvoda, ogrevnog drveta, 
  železničkih pragova, oblovine, drvenog kovačkog uglja 
- promet repromaterijalom za poljoprivredu
- promet stočne hrane i dr. 
Reference preduzeća se efikasnost, visok kvalitet usluge i tačnost.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Privatno preduzeće za promet robe i uzgoj konzumne ribe pastrmke "JEZAVA"

U prometu robe prioritet je promet obuće i tekstila. U mesnoj zajednici Banjevac, pored rečice Jezave, bistre i nezagađene, izgrađeni su bazeni za uzgoj pastrmki, ribe izuzetnog kvaliteta, cenjene na svim gurmanskim trpezama. Kapacitet uzgoja je 15-20 tona ribe godnišnje. U kvalitet ćete se uveriti sami.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Privatno preduzeće "VELEPROMET" Krupanj

Preduzeće je registrovano za promet i usluge. Posebno je specijalizovano za promet tekstila, konfekcije i HTZ opreme.

[ POVRATAK NA POČETAK ]

 Privatno preduzece "BANJEVAC" Krupanj

Preduzeće se bavi prometom građevinskog materijala. Na stovarištu možete uvek nabaviti: opekarske proizvode, cement, kreč, armaturu... Pored toga, preduzeće se bavi prometom tehničkog gasa : butan gas, disu gas itd. Imamo veliku ponudu ležaja (kuglagera) svih vrsta. Preduzeće se bavi i uzgojem konzumne pastrmke, čiji kapacitet 3-5 tona godišnje.

[ POVRATAK NA POČETAK ]


 Spisak privrednih orgnizacija opštine Krupanj :

 •  Deoničarsko društvo za proizvodnju tekstila i konfekcije sa p.o. 
   "KRUPANJKA" Krupanj
 •  Društveno građevinsko preduzeće 
   "RAĐEVINA" Krupanj
 •  Društveno preduzeće 
   "7. JULI" Krupanj
 •  Društveno preduzeće 
   "SOKO GRAD" Pozamanterija Krupanj
 •  Preduzeće 
   "KARTONKA" D.O.O. Krupanj
 •  Preduzeće za eksploataciju kamena 
   "GAJIĆ STENA" D.O.O. Zavlaka
 •  Preduzeće za preradu drveta i eksploataciju fluorita i granita 
   "DRVO-FLOURIT" D.O.O.Krupanj
 •  Preduzeće za preradu metala i nemetala 
   "26. SEPTEMBAR-METAL" D.O.O. Krupanj
 •  Preduzeće za promet, proizvodnju i usluge 
   "PRODEKS" D.O.O. Krupanj
 •  Preduzeće za promet, proizvodnjui usluge sa p.o. 
   "MN" Loznica
 •  Preduzeće za promet, turizam i ugostiteljstvo 
   "BORAC" Krupanj
 •  Preduzeće za promet,proizvodnju i usluge 
   "ÐUKANOVIĆ-CO" D.O.O. Krupanj
 •  Preduzeće za promet,proizvodnju i usluge
   "SOKO TRADE" D.O.O. Krupanj
 •  Privatno preduzece
   "BANJEVAC" Krupanj
 •  Privatno preduzeće
   "BURDA" Krupanj
 •  Privatno preduzeće
   "VELEPROMET" Krupanj
 •  Privatno preduzeće za promet robe i uzgoj konzumne ribe pastrmke
   "JEZAVA"
 •  Radna jedinica
   "KONTAKTNA SOČIVA" Krupanj
 •  Samostalna ugostiteljska radnja
   "PETROVIĆ MILOVAN" Krasava
 •  Šumsko gazdinstvo
   "BORANJA" Šumska uprava Krupanj
 •  Trgovinsko Preduzeće
   "KRUPANJ" Krupanj
 •  Ugostiteljsko trgovinsko preduzeće
   "TURISTIČKI DOM" Krupanj
 •  Zanatska radnja
   "BAMIT" Krupanj
 •  Zemljoradnička Zadruga
   "JEDINSTVO" Krupanj
 •  Zemljoradnička zadruga
   "ZAVLAKA" Zavlaka

POVRATAK NA POČETAK
Ovde moze biti vas oglas

Poslednja izmena : Najbolji pregled u 800x600 sa IE4+,NC4+
© Sva prava zadržana 2000 dizajn: Milan Skorić  mail : cokile@yahoo.com